20 november, 2012

Pietenpakken

Het was even geleden dat ik nog een blogberichtje schreef.... Het schiet er nogal eens bij in om ook een foto te maken van mijn gemaakte projecten, en als ik dan wel een foto maak duurt het soms even voor die foto's ook op mijn computer komen te staan. Daarnaast heb ik de laatste tijd weer moeite om dingen ook werkelijk af te maken. Ik begin met vanalles (als ik inspiratie heb, die wil zich ook nog wel eens verstoppen de laatste tijd), maar heb vervolgens niet de rust om het project ook af te ronden.

Maar hier zijn wel foto's van de Pietenpakken die ik voor Joline en mijn zwager heb gemaakt.Voor de Pietenpakken heb ik geen specifiek 'Pietenpak'patroon gebruikt, maar verschillende losse patronen. Voor Joline gebruikte ik kleinFäno voor het shirt en Roos 3015A voor de broek. Voor mijn zwager heb ik Föhr voor het shirt gebruikt en een pyjamabroek patroon uit Ottobre 4/2005 (wel iets verlengd). De patronen voor de mutsen heb ik zelf getekend, de kragen zijn gewoon rechte stroken welke gerimpeld zijn met behulp van elastiek. Op de foto mist trouwens nog wel de muts voor mijn zwager, maar ook die is klaar.

En toen stonden er afgelopen zaterdag ineens twee Zwarte Pieten voor mijn deur... Geschminkt en wel zag dat er prachtig uit. Mijn zus heeft beloofd een foto te mailen dat de Pietenpakken aan hebben, zodra die er is zal ik die hier ook bloggen.

Nienke


Vandaag (21 november) twee mooie foto's ontvangen:


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en dankbare projecten :-)
  Heel mooi geworen.

  Ik ben ook blij te lezen dat ik niet de enige ben waar het niet van komt om foto's te nemen of ze op mijn blog te plaatsen ;-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...