02 oktober, 2010

Stand van zaken

De afgelopen dagen ben ik flink opgeschoten met mijn verschillende 'projecten'. Het PIF cadeautje is klaar en verstuurd (foto's volgen als ik weet dat het pakketje ontvangen is), één kledingset voor Borgero is af, het verjaardagscadeautje voor m'n moeder is wat betreft het naaien klaar, en voor mezelf is de rok af. Met het kraamcadeautje en een ander 'Borgero' setje ben ik aardig opgeschoten. Beide setjes hoop ik dit weekend af te maken, net als de Elodie voor mezelf. Als dat allemaal lukt, geeft dat wel een lekker gevoel.
Hieronder wat foto's van wat klaar is.Verder heb ik van de week wat 'reclamemateriaal' voor mijn webwinkel besteld, en gisteren ontvangen.
Groeten, Nienke

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt! Vooral het vlindersetje vind ik heel erg leuk geworden!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hee zussie,

  Ik zie dat je inderdaad die leuke foto uit Parijs er op heb gezet!! Goed werk, wijfie!
  Maar eh... waar blijft de foto van mijn pif-werk??? ;-) Hoewel, pufwerk was het... Hihihi!

  Tot morgen!
  Liefs van Mariekje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi!! Ik heb je kadootjes binnen hoor! Erg leuk! Het komt in mijn atelier bij de kindertafel, ze vonden de kaart erg leuk (we waren in Madurodam geweest toen Pluk daar was!) en mijn dochter vindt alles waar ze iets in kan doen helemaal geweldig, dus het bord komt ook helemaal van pas. Bedankt dus, en foto volgt wel als hier alles weer een beetje op orde is... groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...