21 februari, 2011

Mijn eerste award!

Gisteren kreeg ik van Sabine (van Sabinesmeisjeskleertjes) mijn eerste award voor mijn blog. Sabine, heel erg bedankt hiervoor! Het is altijd erg leuk als iemand datgene wat ik maak waardeert. Ik vind het dan ook altijd fijn als mensen een berichtje achterlaten. Dus nu mijn blog een award krijgt, voel ik me supertrots.


Als je een award hebt ontvangen, moet je wel een aantal 'spelregels' volgen. Deze zijn de volgende:
1. Als je deze award krijgt maak je een verwijzing naar het blog of de persoon die je deze award gaf.
2. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
3. Laat een berichtje achter op deze blogs en vertel hen dat ze de award gewonnen hebben.
4. Het is vooral de bedoeling dat er aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo'n bekende blogs.

De eerste regel heb ik al opgevolgd, nu de laatste drie nog. Dat is lastig, wie geef je nu zo'n award. Gelukkig geeft regel 4 een richtlijn, en worden sommige blogs al uitgeschakeld. Maar hier zijn mijn award 'uitreikingen' (in willekeurige volgorde).

1) Sonja van Bimba-kleertjes. Zij maakt hele mooie kleertjes voor haar webwinkeltje. Vooral de jurken vind ik erg mooi. Wat ik zo goed vond, was dat ze voor haar operatie (in januari) ervoor zorgde dat haar winkeltje vol genoeg was, zodat ze tijd had om bij te komen.

2) Marlie van Toet en Bink. Zij maakt erg leuke kleertjes voor haar dochtertje. Vooral de Antonia is favoriet, en heeft mij aangestoken dit patroon ook te bestellen. Mijn eerste Antonia is bijna af, en inderdaad: het is een erg leuk (variatie-)patroon.

3) Inge van Mamalief. Ondanks dat Inge weinig ervaring heeft met naaien, probeert ze iedere keer weer iets moois voor haar dochtertje te maken. Ook haar verhalen over wat haar bezighoudt (en waar ze over piekert), lees ik graag. Met deze award wil ik haar een hart onder de riem steken.

4) Jenny van zussies kleding voor boy's. Jenny maakte altijd al prachtige kleren voor haar kleindochters Sanne en Femke. Maar ook voor haar kleinzoon Joris maakt zij erg mooie shirtjes. Verder is het natuurlijk erg leuk om te zien hoe Joris steeds weer gegroeid is

Tot slot zie ik dat ik nu 21 volgers heb. Het lijkt mij leuk om bij 25 volgers een give-away te geven. Ik weet nog niet wat het gaat worden, maar daar kan ik nu wel over na gaan denken.

Fijne avond, Nienke

2 opmerkingen:

 1. Hoi Nienke,
  Leuk dat je mij een Award hebt gegeven, hartelijk bedankt. Ik zal hem deze week nog op mijn blog plaatsen!!!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nienke,
  Bedankt voor de award, erg leuk! Uiteraard ga ik deze ook op mijn blog zetten!

  groetjes Marlie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...