28 april, 2011

Svea

Half maart kocht ik van Wiesje het patroon Svea (van Farbenmix) over. Maar het patroon kwam maar niet aan, ondanks dat Wiesje het toch echt gepost had. Wat schetste mijn verbazing toen ik vanochtend op de deurmat keek? Na anderhalve maand was het patroon toch eindelijk aangekomen...

Alleen, vorige week tijdens de 3=2 actie van Naaipatronen.nl had ik het patroon ook maar besteld (in de veronderstelling dat het patroon niet meer aan zou komen). En nu heb ik het patroon dus dubbel... Daarom bied ik het patroon van Svea te koop aan, voor 5 euro (incl. verzenden!) mag je het patroon van me overnemen.

UPDATE: via Marktplaats is het patroon verkocht.Verder heb ik niet zo veel om te laten zien. De afgelopen tijd heb ik veel patronen geknipt, en ben ook aan meerdere patronen begonnen. Maar het meeste is nog niet af. En datgene wat wel af is, heb ik nog niet op de foto gezet. Die hebben jullie dus nog van mij tegoed. En Sabine en Inge, jullie give away heb ik gisteren op de bus gedaan, dus die kunnen jullie binnenkort op de deurmat verwachten.


Groeten, Nienke

1 opmerking:

  1. Nienke,

    ik kijk al met ongeduld de postbode tegemoet! Nogmaals hartelijk dank!

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...