18 augustus, 2011

Florina en Evita

Hè, hè, ik kan weer een bericht typen! Vanochtend probeerde ik het al, en vanmiddag nog eens. Maar om de een of andere reden lukte het niet. Hadden jullie vandaag ook problemen met Blogger?

Afgelopen zondag maakte ik voor mezelf onderstaande Florina af (ja, ja, het is toch nog gelukt!). Alvast voor de herfst, met lange mouwen. Ik heb hem gemaakt van tricot van 3 euro bij de Stoffenkraam, omdat ik hem voor het eerst maakte en zo kon ik er geen buil aan vallen... De volgende keer maak ik de mouwen uit één stuk, dat tussenstuk vind ik maar niks. En eigenlijk is het model iets langer, maar dan viel die niet mooi om mijn heupen. De volgende keer zal ik hem van onderen dus iets wijder maken. Verder zit het patroon goed, dus voor herhaling vatbaar.
Voor mijn winkeltje had ik nog twee kledingsets geknipt liggen. Het eerste is in de prullenbak beland. Dat overkomt mij niet vaak, ik probeer er meestal nog wel iets van te maken. Maar dit keer werd het mij te gortig. Ach, het was één van de eerste projecten die ik vorig jaar op mijn locker maakte, dus zo erg was het niet. Door de vele deelnaden en bochten in het patroon (de top van Manhattan), werd dit absoluut niet mooi. De enige weg was nog richting prullenbak...
Het tweede wat ik geknipt had was een Evita setje (van Cinderella Zwergen Mode). Het is een erg leuk setje geworden, vind ik tenminste (mag je dat zelf zeggen???). Het komt wel pas in het voorjaar in mijn winkeltje, want dat wit is niet geschikt voor de herfst.


Groeten, Nienke

3 opmerkingen:

 1. wunderschön, Du nähst ganz tolle Sachen, habe Dich direkt mal verlinkt.
  Lg
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De florina is heel mooi geworden. Ik heb hem op mijn lijstje staan. Het wordt het volgende project nadat ik het gilet en overslagrokje af heb gemaakt. Ik ben benieuwd hoe je volgende florina eruit gaat zien.

  Groetjes, Jessica

  ps het Evita setje is ook erg goed gelukt. Mooie frisse kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat is die Florina mooi!!! En ook het Evita-setje! Je hebt écht weer 2 leuke creaties gemaakt!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...