11 oktober, 2011

Ook voor mezelf bezig geweest

Gisteren liet ik zien wat ik de afgelopen weken voor anderen maakte. Maar ook voor mezelf heb ik het een en ander gemaakt.

Als eerste ook voor mezelf een Pia, maar nu met korte mouwen. Deze kan ik lekker over een shirt of tuniek aandoen. Petrol is echt een kleur die me goed staat. De buitenkant is van gebreide stof, de binnenkant is tricot van Farbenmix. Wat is dat een fijne tricot om mee te werken. Wel wat duurder dan wat ik normaal koop, maar ook een stuk steviger.

Van de stof die ik nog overhad, maakte ik vervolgens Deborah (van Mamu Design). Dit patroon is echt een basispatroon voor een trui, waar je weer vele kanten mee op kunt. Ik maakte de korte versie zonder capuchon, maar je kunt hem ook langer maken, en / of met capuchon. Heerlijk van die variatiepatronen, zeker als de basis goed valt. De borduur is een freebie van Huups, van deze serie bracht ze tijdens de zomervakantie iedere week een patroon uit. Ik vind de bloemen heel mooi, en heb ze al een aantal keer gebruikt.Nog zo'n perfect basispatroon voor mij, is Ulla (ook van Mamu Design). Ik maakte hem al eerder. De zak voorop is een eigen idee, geïnspireerd door 'Laura', die ik een paar weken eerder al maakte.Groeten, Nienke

3 opmerkingen:

 1. Mooi!En petrol is ook echt een prachtkleur.Ideaal vestje ook.Het Ulla patoon lijkt me een zeer geschikt patroon,ga ik ook eens naar kijken.echt een trui om in te wonen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat heb je weer veel gemaakt!
  Het vestje is écht heel erg mooi geworden! Ook ik vind die petrol een heel mooie kleur, alleen zonde dat ik er niet mee sta..
  heel leuke tuniek en trui ook!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat heb je mooie kleren voor jezelf gemaakt.
  Het lijken me ideale patronen om voor jezelf in de kast te hebben. Wie weet... komik er ook nog eens aan toe om voor mezelf te naaien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...