22 januari, 2013

Wintertruien

Met het weer van de afgelopen week, kreeg ik echt zin om warme wintertruien te maken. Ik had nog een lap fleece liggen (met de bedoeling om daar ooit klein Pellworm voor Joline van te maken), en heb uit de stof twee verschillende wintertruien voor Joline kunnen halen.De eerste trui werd een Laura (van Farbenmix), maar zonder deelnaden. In ruim een uur zat de trui in elkaar. Eerst wilde ik er nog een groot hotfix patroon op maken (en strijken), maar dat leek me bij nader inzien niet handig met fleece. Uiteindelijk heb ik zelf een patroontje neergelegd en dat met de hotfix applicator vastgezet.De tweede trui is een combinatie van het Bandito vest en de Danai trui (beiden van Farbenmix). De Danai vind ik een leuk patroon om te zien, maar valt erg ruim uit. Dat leek me niet zo'n goed idee bij een smal meisje. Daarom heb ik het patroon van Bandito gebruikt voor de trui, en heb de zakken van de Danai gebruikt. En zo kreeg ik dus een Bandai of een Danito. Erop maakte ik een borduurpatroon van Tinimi (prinses op de erwt), waarbij ik ook enkele hotfixsteentjes heb aangebracht.
Nienke

4 opmerkingen:

 1. Ik ben helemaal weg van de tweede trui. Leuk borduurtje in deze kleuren, mooie zakken en leuke capuchon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede trui is echt geweldig leuk! Mooie combi van de twee patronen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Nienke,

  ik had je graag gecontacteerd via email, maar als ik klik op 'contact' krijg ik een error dat de pagina niet bestaat. Verder blijkt je website borgero.nl ook niet bereikbaar te zijn. Hoe kan ik je bereiken?

  Saranneman

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Saranneman,
   Vreemd, blijkbaar is mijn site uit de 'lucht' gehaald. Via de link 'contact' heb ik nu mijn mail adres toegevoegd (hoop dat dat niet te veel spam oplevert). Je kunt mij bereiken op: info (apenstaartje) borgero (punt) nl.

   Groeten, Nienke

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...