07 november, 2010

Even een berichtje

Hier even een klein berichtje van mij. De afgelopen week niet zo heel veel gemaakt. Ik kon de rust er niet voor vinden, en was veel misselijk. Sinds een paar weken ben ik aan het afbouwen met mijn medicijnen (ze deden niet wat ze moesten doen), en vorige week helemaal gestopt. Hiervan heb ik behoorlijk last (onrustig, duizelig, misselijk) en daardoor kon ik me niet echt concentreren op het naaien. Daarnaast komt dat het ook psychisch wat minder gaat, ik moet nu echt gaan accepteren dat de angst (die ik veel ervaar) bij mij hoort en dat dat niet te veranderen is. Dat vind ik nog erg lastig.
Vorige week kreeg mijn naaimachine daarnaast ook nog kuren (hij begon uit zichzelf te naaien, niet echt praktisch als je veel bochtjes moet maken). Gelukkig kon ik snel bij mijn dealer terecht, het bleek een bekend probleem van de voetpedalen van Janome te zijn en heb een nieuw voetpedaal gekregen. Nadat ik hier klaar was, toch ook maar even bij Karteris langsgegaan (ik was toch in Barneveld...) en nog wat stofjes gekocht. Maar de puf om fanatiek te gaan naaien had ik daarna niet meer. Ik probeer het wel, maar kan niet lang met iets bezig zijn, zeker als het te priegelig gaat worden of veel aandacht vraagt.
Ik heb wel weer allerlei plannen om mee aan de slag te gaan (een winterjas voor mezelf, sintcadeautjes, pietenpakjes, een paar tunieken voor mezelf). En ik moet nu toch echt aan de slag voor mijn opleiding Costumière, anders kan ik volgend jaar geen examen doen. Ik hoop volgende week hier wat meer tijd in te kunnen steken.

Groeten, Nienke

2 opmerkingen:

 1. Begrijp dat je hoofd dan niet naar naaien of bloggen staat. Hoop dat je snel terug je draai vind en je terug helemaal kan geven. Wil heel graag wel eens jouw winterjas zien :-)Veel moed en tot binnenkort? Trouwens : opleiding costumiere? wa houdt dat in? greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nienke,

  Sterkte joh. Vreselijk als je zoveel angst ervaart.

  groetjes,

  Lizebeth

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...