07 december, 2010

3 voor 2 actie! en Sinterklaas

Bij naaipatronen hebben ze weer de 3 voor 2 actie voor Farbenmix patronen. Dus heb ik vandaag flink ingeslagen met maar liefst 9 (!!) patronen. De volgende patronen heb ik aangeschaft: Antonia (daar hoor ik zoveel positieve verhalen over), Nadya, Leni, Svenja, Tini, Bandito, Zwergenverpackung, Undine en Wangerooge. Verder heb ik gelijk ook stippenband van Farbenmix besteld.
Ik kan dus weer aan de slag (als ik dat al niet kon...). Ook heb ik met Sinterklaas een aantal patronen gekregen, namelijk ABC 106, ABC 112, ABC 113 en Katrin (van Mamu Design). Nu zie ik net dat deze laatste alleen een Duitse en Engelse beschrijving heeft. Weet iemand of de Nederlandse werkbeschrijving ergens te downloaden is? Verder heb ik ook nog het boek 'Maak het! met je creatieve webwinkel' gekregen. Hopelijk kan ik hiermee mijn webwinkel op een hoger niveau brengen. Daarnaast heb ik nog veel meer gekregen (ik ben goed verwend!). Hieronder één van de cadeautjes die Joline van de Sint heeft gekregen (Astrid: nogmaals bedankt voor het patroon, ik ga hem zeker nog eens gebruiken). Mijn zus (Marieke) heeft nog een tas gekregen, maar daarvan ben ik vergeten een foto te maken...


Voor de komende tijd wil ik verder met mijn winterjas en een jurk voor Joline. Ook liggen er een rok en tuniek bijna klaar, die hoop ik aan het einde van de week te kunnen laten zien. Daarnaast ben ik druk bezig met het tekenen van de patronen voor mijn lessen. De basis hoop ik binnenkort af te hebben.

Groeten, Nienke

2 opmerkingen:

 1. Leuke kleertjes heb je voor de pop gemaakt! En je bent straks een mooie collectie patronen rijker. Antonia is inderdaad een superpatroon en Tini trouwens ook, die heb ik al zo vaak gemaakt en verveelt nog niet! Ik kon het ook niet laten hoor, heb er drie besteld, Kim, Fehmarn en Klein Fehmarn. Leuke actie altijd:-)
  Succes met je maaksels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je lekker verwend! Erg leuk van de sint!
  Die patronen actie wist ik nog niet! Bedankt voor de leuke tip! Ga zeker nog even 3 bestellen!
  De Antonia is erg makkelijk en leuk om te maken, de andere zijn ook allemaal geweldig!
  Ben erg benieuwd naar je nieuwe projecten!
  Succes!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...