03 maart, 2011

Hippe bandjes

Astrid (Astrids Atelier) en Marjon (Stapperdestap) hebben samen een nieuwe webwinkel: Hippe bandjes. Ze verkopen erg leuke bandjes en etiketten, dus daar bestel ik vast wel eens iets.Hieronder hun 'introductietekst':Er is weer een nieuwe webwinkel in de lucht: HIPPE BANDJES!

En zoals de naam al doet vermoeden... verkopen we o.a. Hippe Bandjes (van o.a. Janeas World) tegen interessante prijzen, want je ontvangt nu maar liefst 15% KORTING op je bestelling. Dat is toch mooi meegenomen? Je vindt er ook leuke opnaaibare etiketten en vrolijke kaarten en uitnodigingen.
Om onze nieuwe webwinkel bekend te maken, zouden we het leuk vinden als je dit plaatje op je blog zet met daarbij de link naar de webwinkel www.mijnwebwinkel.nl/winkel/hippebandjes
Schrijf hier vervolgens een berichtje dat je het op je blog hebt vermeld en dan verloten we onder diegenen een mooi verrassingspakket met bandjes, etiketten en kaarten! Deze actie loopt van 1 maart t/m 8 maart 2011 en op 10 maart zullen we de gelukkige bekend maken.


Graag tot ziens bij HIPPE BANDJES!


Groetjes Marjon (www.stapperdestap.com) en Astrid (www.astrids-atelier.tk)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...