05 maart, 2013

Voorjaar!

Het voorjaar, daar keek ik al een paar weken naar uit. Gisteren en vandaag heb ik dan ook genoten van de zon die heerlijk scheen. Ik kreeg er gelijk energie van om mijn ramen weer eens te zemen (en dat was dan ook hard nodig...). Hopelijk kunnen we nog lang genieten van het mooie weer!

Wat betreft de kleding ben ik al een tijdje bezig met de nieuwe 'voorjaar en zomer collectie' voor Joline. Veel ligt al geknipt klaar (zie maar onder het kopje 'uitdaging 2013), te wachten om in elkaar gezet te worden. De eerste kledingstukken zijn ook al klaar: een set bestaande uit shirt Lina, rokje Amy-Lynn (met recht een Collie-Collie rokje, want ook de stof kocht ik bij Nicole van Collie-Collie) en legging Laguna (blijft toch een favoriet hier).

 

Verder maakte ik voor Joline een heerlijke voorjaarspyjama, met vrolijke aardbeien. De pyjama bestaat uit een Imke shirt (uit het Farbenmix boek) en weer een Laguna legging (welke wel erg overeenkomt met de Riviera legging uit hetzelfde boek als hiervoor).
Nienke

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie voorjaarsetje heb je gemaakt. En de kleur tricot voor de shirt en legging is ècht perfect bij de Tilda-stofjes hè. Super gevonden zeg.

  De pyjama is ontzettend leuk met dat konijntje voorop. Daar zal ze graag in gaan slapen.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat boft Joline toch met zo'n lieve tante! Je hebt weer prachtig werk afgeleverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super allemaal, wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! ! En wat een prachtige pyjama.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...