22 september, 2011

Feestkleding voor Joline, en wat wordt ze groot...

De kleding die Joline op de bruiloft gaat dragen is af! Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De Manhattan is ook erg leuk om te maken, al moet je tussendoor wel veel strijken... Erbij maakte ik nog een Laguna legging, een vestje uit Ottobre 3/2009 en (op verzoek...) een tasje (Ottobre 3/2008).En wat wordt Joline toch al weer groot. Tot nog toe kon ik haar kleren (met moeite, dat wel) nog op paspop maat 116 showen. Maar dat ging steeds lastiger. Op dit moment draagt ze maat 128/134 (net zo'n tussenmaat, erg lastig als je veel van Farbenmix maakt). Ik heb nu op Marktplaats nog een paspop gekocht, in maat 134. Dan kunnen we weer wat jaartjes vooruit.

Ik maakte voor Joline ook nog het 'korte' jurkje Laura van Farbenmix. Dit model vind ik eigenlijk meer een tuniek, en heb daarom de rok met 10 cm verlengd. Zo kan Joline het voorlopig nog als jurkje dragen, en als ze weer groter wordt als tuniek. Misschien gaat ze dan ook wat meer broeken dragen, want voorlopig blijven het toch vooral jurken en rokken (het liefst zelfs zonder legging, brrr...)Groeten, Nienke

1 opmerking:

  1. Wat heb je weer veel gemaakt! Het feestsetje voor Joline is inderdaad heel erg mooi geworden. Mooie kleurtjes ook, zo bij elkaar! En wat zal ze veel plezier hebben van haar jurkje!

    groetjes,
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...