02 september, 2011

Mijn eerste trouwjurk...

Mijn eerste trouwjurk is een feit. Alleen zal er niemand in gaan trouwen... Hij is namelijk bedoeld voor de verkleedkist van Joline. Al jaren vraagt ze of ik een trouwjurk voor haar wil maken, maar steeds kwam ik er niet aan toe. Ik had al wel witte taftzijde en witte voering gekocht, maar verder was ik nog niet gekomen.
Nu gaat de broer van mijn zwager over een maand trouwen, en hiervoor mag ik voor Joline mooie feestkleding gaan naaien (voor mijn zus trouwens ook). Ik koos voor de Manhattan (uit het boek Sewing clothes kids love), maar wilde hem wel eerst proefnaaien. Hiervoor leek mij een verkleedtrouwjurk voor Joline zeer geschikt. Zie hier het resultaat:Ik ben erg blij dat ik hem al een keer genaaid heb, want nu kan ik wat beter inschatten wanneer ik de naden ga doorstikken, en waar ik bandjes en andere versiersels wil hebben. Ik vond deze proefversie wel bewerkelijk, maar ook erg leuk om te maken.

Allemaal een fijn, zonnig weekend,
Nienke

2 opmerkingen:

  1. Nou daar zal zeker veel in getrouwd gaan worden! Erg leuk geworden! Nu nog een boeketje (kunst) bloemen erbij en ze kan zo uitgehuwlijkt worden ;-)

    Groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwh, prachtig! Als onze dochter dit zou zien... Echt heel knap gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...