23 augustus, 2010

Pay It Forward

Via Judith van Made by Juultje doe ik mee aan een PIF (Pay It Forward).  Ik ben erg benieuwd wat ze gaat maken! Voor de meesten zal dit fenomeen niet onbekend zijn, maar voor de zekerheid leg ik het nog even uit.

Je ontvangt een cadeautje van iemand en daarna stuur je aan drie anderen, en degene van wie jij het cadeautje ontvangt, een zelfgemaakt cadeautje. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat jij ook weer aan 3 anderen iets toestuurt en je maakt ook een cadeautje voor degene waar jij zelf een cadeautje van gehad hebt.

Nu ben ik dus op zoek naar drie mensen voor wie ik iets kan maken. Laat hieronder een berichtje achter, dan krijgen de eerste drie die reageren een cadeautje van mij.

Groetjes, Nienke

4 opmerkingen:

 1. Hee zussie,

  Nou een cadeautje wil ik altijd ontvangen, dat weet je! HIHIHI. Maar eh.... moet je dan ook weer iets genaaids/gebreids/gehaakts terug ontvangen?? Want, eh.... daar liggen niet mijn sterke kanten (hoewel.... tenzij jij, in dit geval, mijn sterke kant bent, natuurlijk. Maar om iets voor je zelf te maken....Nou, nee.). Maar goed, ik kan misschien een andere leuke knutsel maken voor je.
  Wist je trouwens dat iets dergelijks ook in de scrapwereld voorkomt? Alleen noemen ze het dan RAK (Random Act of Kindness), dan stuur je dus een cadeautje toe, maar dan moet et wel met scrappen te maken hebben.
  Maar goed, veel succes in ieder geval. Nu maar hopen dat er meer mensen reageren. Dan kan je aan de slag! En wie weet wat je dan weer terug krijgt! ;-)

  Liefs van Mariekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marieke,

  Wel een aparte manier van communiceren zo...
  Maar ik denk niet dat je perse iets hoeft te naaien, breien of haken. Je cadeautje moet zelf gemaakt zijn, dus scrappen kan dan natuurlijk ook (en dan ga jij verder met RAKken i.p.v. PIFfen, ofzo). Nou, ik hoor nog wel of je dat ziet zitten of niet.

  Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai zussie!

  Zo je bent weer druk geweest.
  Maar eh... ik heb wat bedacht hoor, als PIF/RAK cadeautje. Heb ik alleen 2 stukje stof nodig die je als kontzak ergens voor kan gebruiken. De rest verklap ik niet, maar dat kan je misschien zelf invullen.
  Je bent trouwens weer druk bezig geweest, zowel wat naaien betreft als bloggen!
  Ga zo door! ;-)

  Liefs, Mariekje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als je nog een kandidaat zoekt?.....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...