01 september, 2010

Set met Elodie is klaar

Ook de legging en bolero voor bij de Elodie zijn nu klaar. De legging komt van Laguna, de bolero is patroon 3419 van Bizzkids (zomer 2008). Het is een mooie set voor de herfst geworden. Volgende week hebben we een bruiloft en mag ze de jurk voor het eerst aan.
(Op de foto ligt de legging een beetje scheef, in het echt zijn de pijpen recht en gelijk)


Vandaag heeft Joline de set gepast, en toen bleek dat de hals van de Elodie nog veel te laag zat. Ik heb het elastiek nu veel strakker getrokken, waardoor de halslijn veel mooier valt. Het is wel een kledingset die ze volgend jaar ook nog aan kan, want het valt nog vrij ruim. Zoals veel meisjes, kon ook Joline bij het passen bijna alleen maar rondjes draaien... Daar leent de jurk zich dan ook goed voor. Maar het staat haar allemaal erg mooi.



Groeten, Nienke

2 opmerkingen:

  1. Hoi! Bedankt voor je tips wat betreft de overslagjurk! Ik ga er zeker even in kijken in de Knip en verder puzzelen met een verlenging zoals je al omschreef. Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De paarse Elody met het bolerootje en de legging vind ik een super combi. Heel erg mooi in die kleuren. Het nodigt uit om voor Donna ook nog maar een Elody te maken, maar dan voor de herfst.

    Groetjes en nog een fijn weekend, Jessica

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...